Geheel vernieuwde website!

13-08-2012
Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd. We hebben de website uitgebreid met meer informatie en formulieren. Onder het kopje ‘klantenservice’ vindt u het antwoordt op algemene vragen. Tevens is het mogelijk om monstermateriaal aan te vragen en formulieren te downloaden. Binnenkort wordt ook de webshop toegevoegd. De gebruikelijke informatie over onze testen staat al in de webshop. De prijs per test is hieraan toegevoegd.

Momenteel wordt nog verder gewerkt aan de webshop. Op korte termijn zullen onze testen ook digitaal besteld kunnen worden. Wel zo makkelijk en snel! U vult de gegevens in via de website en hoeft alleen het monster nog op te sturen. U kunt online de status van uw aanvraag volgen en de resultaten bekijken. Om te zorgen dat uw gegevens veilig overkomen en in vertrouwde handen blijven, werken wij samen met een internationaal bekend automatiseringsbedrijf. Zij hebben hierin al jarenlange ervaring.

Wij zijn erg enthousiast over onze vernieuwde website en hopen dat u dat ook bent. Heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.