Resultaten Combinatiepakketten

12-06-2016

Onze combinatiepakketten zijn de meest bestelde producten uit onze webshopcatalogus. Het gemak waarmee alle ras-specifieke markers in één keer worden getest voor een aantrekkelijke prijs, spreekt veel van onze klanten aan.

De lage prijs van een combinatiepakket, vergeleken met de prijs van een losse test, is mogelijk doordat we de nieuwste technieken gebruiken om een genetische merker te testen. Het kan echter voorkomen dat een marker geen resultaat oplevert, terwijl andere markers die gelijktijdig worden getest wel een goed resultaat opleveren. Om te voorkomen dat dit monster in een vertragende cyclus van hertesten terecht komt, worden deze resultaten niet langer gerapporteerd. Dit doen we alleen als we op basis van andere resultaten zien dat het DNA van goede kwaliteit is. In de praktijk betekent dit dus dat het kan voorkomen dat niet alle markers van een combinatiepakket zullen worden gerapporteerd. Door op deze manier te werken, versnellen we de doorlooptijd aanzienlijk.

Als een marker heel belangrijk is voor uw ras(organisatie), dan raden wij aan om de marker los te bestellen via de webshop tegen de gegeven prijs. Als een test los wordt besteld, worden altijd hertesten uitgevoerd zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.